Tudd, hol a helyed!

bbm14.jpg

Ismét közös főzésre hívunk titeket, március 14-én!
Találkozzunk a Szimpla Kertben, 11-kor! (Kazinczy utca 14.)

Főzzünk egy jó kiadós egytálételt, készítsünk desszertet is, csomagoljunk be mindent, és bringával juttassuk el a rászorulóknak.

Ha főzni jössz, hozd magaddal kedvenc késed, hámozód, deszkád is (érdemes mindig szemmel tartani és / vagy megjelölni valahogyan a fent nevezett eszközöket, az esetleges összekavarodások elkerülése érdekében:) ).

Ha a bringás kiszállításban is szeretnél részt venni, ne felejtsd otthon a bringád, és készülj fel egy kb. egy-másfél órás, csoportos városi tekerésre.



Míg az étel fő, természetesen jöhet a kocsmakvíz! Aki tud jópofa, érdekes kérdéseket, küldje a zsoff.fekete kukac gmail pont com mailcímre, a helyes megoldásokkal együtt. Kösziiiiiii!

Mindemellett adományokat is nagy szeretettel fogadunk tartós élelmiszerek formájában, amiket a jövőbeni főzéseken is hasznosítani tudunk, valamint eljuttatjuk rászoruló családoknak.

A kémcsapat is újra akcióba lép: az előzetes terepszemlén túl, még a meleg étel és italok előtt visznek ki gyümölcs- és tisztasági csomagokat, takarókat is. Csatlakozz, ha nagyon szeretsz bringázni!

Várunk tehát a helyszínre sok tízes csomagolású papír zsebkendőt, kézfertőtlenítő gélt, nedves törlőkendőt, fésűt, egészségügyi betétet, mini sampont és tusfürdőt, szappanokat.

A nap tervezett menete:

11.00 Főzés
12.30 Kocsmakvíz
A kémek elhagyják a főhadiszállást
14.30 Dobozolás, majd kiszállítás

A kiszállítás után pedig még mindig bandázhatunk, ki meddig bírja :)

Az eseményt folyamatosan frissítjük plusz infókkal, figyeljétek!