Tudom mit teszel idén február 28-án!

Jaj, ne! Már megint a Budapest Bike Maffiával főzünk! Közösen! 
Mikor is? Ja! Február 28-án, 11-től. 
Hogy hol? A Szimpla Kertben! (Kazinczy utca 14.)

Várunk titeket a maffiaklubba, hogy megfőzzük a világ legfinomabb zöldborsós-gombás raguját, hagymás főtt krumplival! Készítünk desszertet is, mindent becsomagolunk, és bringával eljuttatjuk a rászorulóknak.

Ha főzni jössz, hozd magaddal kedvenc késed, hámozód, deszkád is (érdemes mindig szemmel tartani és / vagy megjelölni valahogyan a fent nevezett eszközöket, az esetleges összekavarodások elkerülése érdekében :) )

Ha a bringás kiszállításban is szeretnél részt venni, ne felejtsd otthon a bringád, és készülj fel egy kb. egy-másfél órás, csoportos városi tekerésre.

Míg az étel fő, természetesen jöhet a kocsmakvíz! Aki tud jópofa, érdekes kérdéseket, küldje a zsoff.fekete kukac gmail pont com mailcímre, a helyes megoldásokkal együtt – mert nálunk még a kvíz is közös :)

Mindemellett adományokat is nagy szeretettel fogadunk tartós élelmiszerek formájában, amiket a jövőbeni főzéseken is hasznosítani tudunk, valamint eljuttatjuk rászoruló családoknak.

A maffia tovább szerveződik, megalakítjuk a kémek csapatát is!!! Kémeink az előzetes terepszemlén túl, még a meleg étel és italok előtt visznek ki gyümölcs- és tisztasági csomagokat is. Csatlakozz, ha nagyon szeretsz bringázni!

Várunk tehát a helyszínre sok papír zsebkendőt, kézfertőtlenítő gélt, wc-papírt, fésűt, egészségügyi betétet.

A nap tervezett menete:

11.00 Főzés 
12.30 Kocsmakvíz 
A kémek elhagyják a főhadiszállást 
14.30 Dobozolás, majd kiszállítás

Ha pedig minden csomag gazdára talált, várunk mindenkit a nap laza részére, a helyszínt közösen kitaláljuk! :)

Az eseményt folyamatosan frissítjük plusz infókkal, figyeljétek!