Legyen a rászorulóknak is torkos a csütörtök!

bbf_torkos_csut.jpg

Sokan látogatnak éttermeket ezen a februári napon, remélve, hogy új helyeket, ízeket ismerhetnek meg. Mivel féláron kaphatók az ételek, így többek olyan helyeket látogathatnak meg, amelyek a mindennapokban luxusnak számítanak. 
És vannak azok, akiknek ez sem adatik meg. Nemcsak ezen a napon, hanem jó eséllyel soha. 
Ha csak nem teszünk valamit.


Ezért most a Budapes Bike Maffia olyat lép, amire eddig még nem volt példa. Több mint 300 adag - klasszikusnak számító - vasárnapi ebédet prezentálunk az Aszódi utcában található hajléktalanszálló és nappali melegedő lakóinak. Igaz, ezt csütörtökön tesszük, nem vasárnap, és nem ebéd lesz, hanem vacsora, de a lényegen ez mit sem változtat. A lényeg, a meglepetés!

A menü: 
Húsleves, rántott sertéskaraj, szerecsendiós burgonyapüré, házi savanyúság és desszert.

Hogy miért ezt a menüt választottuk? Mert ezek azok az ételek, amik visszaidézik a gyermekkor legjobb pillanatait, vagy ha valaki rossz körülmények között nőtt fel, talán egy kicsi gyermeki boldogságot adhatunk neki ezzel. Gondoljunk rájuk!

Támogatnád a kezdeményezést? 
Mindenki önkéntes munkában, ellentételezés nélkül segít az akció létrejöttében, viszont az alapanyagok költsége kb. 200 000 Ft, ezért, kérünk, támogasd akciót! 

Magnet Bank
Név: Bike Maffia Egyesület
Számlaszám: 16200151-18519259 
A közleménybe írd be: Torkos csütörtök 

Ha több adományt kapunk tőletek, mint a célösszeg, akkor azt a jövőben a Bike Maffia Vitamin kommandó, illetve a közösségi főzéseink alkalmával használjuk fel, amivel a rászoruló embereket támogatjuk! 
Ha segítenél, vagy további információk érdekelnek, jelentkezz az eseményre